دانلود طرح توجیهی روغن نباتی شاد گل 56 ص.Doc
دانلود طرح توجیهی روغن نباتی شاد گل 56 صDoc تحقیق طرح توجیهی روغن نباتی شاد گل 56 صDoc مقاله طرح توجیهی روغن نباتی شاد گل 56 صDoc طرح توجیهی روغن نباتی شاد گل 56 صDoc |
دسته بندی | صنایع غذایی |
فرمت فایل | zip |
حجم فایل | 134 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 59 |
فرمت فایل : ورد
قسمتی از محتوی فایل
تعداد صفحات : 59 صفحه
فرم اطلاعاتی طرحهای مربوط به متقاضیان تسهیلات بانکی
1- مشخصات متقاضی نام شرکت :شرکت
صنایع غذایی شادگل نوع فعالیت :
تولیدی تبیین در خواست متقاضی : 2- معرفی طرح
: 1-2- نام طرح : روغن نباتی
جامد شادگل 2-2- هدف از اجرای طرح : واحد تصفیه روغن
نباتی خام و تولید روغن نباتی جامد 3-2- مشاور- مشاوران طرح :
مشاور صنعتی سها طوس 4-2- نوع تولید/ تولیدات طرح : روغن
نباتی جامد - گاز اکسیژن - خمیر صابون 5-2- ظرفیت تولیدی طرح :
در سال 30000 تن روغن نباتی جامد 6-2- پیش بینی نیاز بازار :
با توجه به نیاز داخلی کشور و شرایط فراهم شده برای صادرات توسط دولت
محترم این واحد میتواند بخشی از نیاز جامعه را فراهم کند.
7-2-
میزان رقابتی بودن تولیدات : با توجه به نیاز جامعه بحث رقابت در بازار
جایگاهی ندارد 8-2- میزان کل سرمایه گذاری ثابت طرح : 64,193,131
هزار ریال 9-2- سرمایه در گردش طرح : 18,152,169
میلیون ریال 10-2- مجوزهای اخذ شده :
الف : اعلامیه تاسیس
28084/2 مورخ 4/2/82 ب : ج :
11-2- دوره اجرای طرح : حداکثر 21 ماه
12-2- چگونگی پیش بینی تأمین منابع مالی طرح : 20% سرمایه
گذاری متقاضی و 80 % تسهیلات تبصره ای .
13-2- دوره
بازپرداخت تسهیلات دریافتی ازآغازبهره برداری 3سال 14
-2- سود مورد انتظار متقاضی 1267 میلیون ریال 15-2-
نرخ بازگشت سرمایه 20% 16-2- وثیقه
پیشنهادی متقاضی محل اجرای طرح و ماشین آلات
مقدمه روغنها و چربی های خوراکی بخش عمده ای از ترکیب مواد غذایی و غذای
مصرفی روزانه را به خود اختصاص می دهند .
رشد سریع جمعیت و نیاز به
افزایش هر چه بیشتر تولید از یک سو و عدم استقلال صنایع روغن کشور از برخی
لحاظ نظیر مواد اولیه ، ماشین آلات و یا کاتالیست ، خاک رنگبر و غیره از
سوی دیگر ، مشکلات روز افزونی را سبب شده است که حل آنها منوط به انجام
فعالیت های گسترده و تلاش بیشتر از جانب محققین ، متخصصین و مسئولین امر در
این زمینه است .
روغن کشی از دانه های روغنی به وسیله چرخهای اعصاری در ایران ، از قرنها پیش مرسوم بوده و بیشتر مصرف دارویی داشته است .
مصرف روغن نباتی به عنوان یک ماده غذایی به همراه دیگر محصولاتی نظیر برنج و آرد ، از سال 1325 معمول شده است .
مردم ایران در بدو امر با اکراه و از روی ناچاری به استفاده از روغن نباتی
مبادرت می نمودند و آن را فاقد مواد مورد نیاز بدن دانسته ، حتی مصرف آن
را مضر می دانستند ، تا این که به تدریج با آگاهی از ترکیبات و خواص مواد
تشکیل دهنده روغن نباتی ، به مصرف آن روی آوردند و در ب